E-mail: info@electrobase.lv
tel: +371 2 923-76-76.
tel: +38 067 463 73 59

Блог

Kuidas valida kattemadratsit ja missugune peab üks õige kattemadrats olema?

Kattemadratsi peaülesandeks on põhimadratsi kaitse mustuse, tolmu ja kõige tähtsam – niiskuse eest. Missuguseid kattemadratseid võib tarbija valida? Tepitud kattemadrats täidisega – on toodetud kunstlikest või looduslikest materjalidest (ees-ja tagapool) ja täidisest, milleks saab olla fiiber, puuvillane vatt, vill, polüester. Selline kate kaitseb ainult tolmust ja mustusest, kuid laseb kergesti niiskust läbi, mis satub otse…
More

MAGNIFLEX vedrudeta madratsite eelised

Tagab inimese kehakaalu ühtlast jaotust  üle madratsi kogu pinda  - tänu mikropoorsele struktuurile, vedrudeta materjal, see blokk, mis koosneb sadadest tuhandetest "mikrovedrutest". (veel …)
More

Magniflex madratsi ortopeediline efekt

Madratsi võime maksimaalselt täpselt tagada lülisamba õige füsioloogilise asendi (S- kujuline), võttes arvesse selle loomulikke kõverdusi (esmakordseid ja teistkordseid), samuti osutada lülisambale kõrget ja optimaalset toetuse tasemet, takistades selle kõverdumist. (veel …)
More

Anatoomiline efekt

Madratsi võime maksimaalselt täpselt võtta  magava inimese kehavormi ning samuti  vähendada survet madratsi poolt inimkehale, seega katkestamata vereringet, lümfiringet ja lihaste, liigeste ja siseorganite innervatsiooni. Osaline või täielik surve eemaldamine takistab lihaste ärasuremist ja tuimaks muutumist, parandab vereringet, soodustab mugavale ja täisväärtuslikule puhkamisele (unele). (veel …)
More

TÄITEAINED

Ortopeediline vaht ELIOSOFT® - vaht polüuretaanist loodusliku lateksi lisamisega. Selle materjali unikaalsus - kaks polüestri tüüpi, mis on vulkaniseeritud veega, seejuures üks tüüp hoiab mugavat kõvadust, teine tagab anatoomilist efekti. Madratsid, kus kasutatakse seda täiteainet, tagavad mugava ortopeedilise toe koos anatoomilise efektiga. (veel …)
More